Foodtruck

Naast de heerlijke pasta’s, pizza’s en Italiaans ijs, die je bij de Pastabar kunt afhalen, hebben we iets nieuws bedacht om in deze tijd thuis ook heerlijk van te kunnen genieten:

De Pastabar Foodtruck!

Vanuit onze bekende zwarte retro trailer op de markt in Wouw (tegenover de Pastabar) bieden we een nieuw afhaalconcept, en dus nog meer keus en (Italiaans) lekkers om thuis te genieten van de Pastabar. We hebben ons daarbij laten inspireren door de trefwoorden: makkelijk, mega-lekker en immens populair (zeker in Wouw).

Elke vrijdag , zaterdag en zondag
van 16.30 tot 20.00 uur:

– Pittige Gekruide Spareribs € 13,50
(streng 500 gr.)

– Pollo Piccante € 10,-
(gegrilde halve kip 500 gr. van ’t Franse hoen)

– Pancetta alla griglia € 4,50
(het onvervalste Wouwse broodje gegrild spek)

WhatsApp je bestelling op 0165 709699 voor de door jouw gewenste dag en haal je bestelling op tussen 16.30 en 20.00 uur.

Je kunt ook gewoon naar de Pastabar Foodtruck op de Markt in Wouw komen en ter plekke bestellen, om à la minute heerlijk warm mee nemen. Het is ook mogelijk om je gerechten mee te nemen en simpel zelf thuis in de oven of magnetron te verwarmen.

Foodtruck

Ook bij de Foodtruck houden we ons aan de geldende maatregelen en is er voldoende ruimte op ons terras om op gepaste afstand van elkaar te kunnen bestellen.

Arrivederci!