De Pastabar Glühwalk

December, wellicht de mooiste en gezelligste tijd van het jaar. Maar we beleven bijzondere tijden waarin de feestelijke sfeer en winterse gezelligheid dit jaar niet ‘ouderwets’ ingevuld kunnen worden vanwege dat welbekende virus.

Maar niet getreurd, de Pastabar heeft een gezonde ‘kerst-remedie’ bedacht, het Pastabar Glühwalk afhaalpakket. Hoe leuk is het om met je gezinnetje of met maximaal 2 personen een leuke wandeling te maken op eigen initiatief, en onderweg je kennis over Wouw en omgeving te testen middels leuke kwisvragen. Voor de kinderen is er ook warme chocomel en erwtensoep.

Een vermakelijk uitje van een uurtje of 2 waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je deze wil gaan lopen met het Pastabar Glühwalk afhaalpakket.

Bestel je Glühwalk afhaal pakket om op eigen gelegenheid op een door jezelf gekozen dag en tijdstip de Glühwalk te wandelen met in de rugzak de warme chocomel, glühwein en erwtensoep om onderweg te nuttigen. Deze dien je dan wel zelf van te voren even te verwarmen en mee te nemen in je thermoskan.

Het ‘Glühwalk afhaal pakket’ bestaat uit:
– de Pastabar Glühwalk puzzeltocht routekaart (keuze uit 2 versies)
– 2 consumpties naar keuze (chocomel of glühwein)
– 1 portie ertwensoep
Kosten € 10,- p. p.

Voor kinderen bestaat het pakket uit :
– 1 chocomel + 1 portie erwtensoep
Kosten € 5,- p. p.

Alles handzaam verpakt en super gemakkelijk te bereiden voor aanvang van je wandeltocht. Het Glühwalk afhaal pakket is tijdens de normale afhaal-openingstijden (woensdag tot en met zondag van 16.30 tot 20.00 uur) bij de Pastabar af te halen.

De puzzeltocht oplossingen kunnen bij de Pastabar weer ingeleverd worden en onder de inzenders met de juiste oplossing verloten we een aantal dinerbonnen en een aantal originele stripboeken over Wouw.

Let wel dat de Corona maatregelen voor buiten voorschrijven dat je maximaal met 2 personen als groep mag lopen. Mocht je de wandelroute met meerdere groepen van 2 personen willen lopen dan graag onderling afspreken om voldoende afstand te houden tot elkaar tijdens het wandelen en de rustpauzes.

Er zijn 2 wandelroutes:
· Een route richting Heerle (7 km) o.a door het Beekdal.
· Een route richting Vinkenbroek (6,5 km) o.a langs de Bulkstraat richting de Kellebeek.

Het wandelen van de Glühwalk is geheel op eigen verantwoordelijkheid. De Pastabar vraagt iedere deelnemer de verkeersregels voor wandelaars in acht te nemen en goed uit te kijken voor eventuele fietsers en gemotoriseerd verkeer tijdens de wandeling.