Natale Per Tutti
Het kerstmenu is af te halen op 18 december tot en met 31 december (elke woensdag tot en met zondag).
In het bestelformulier kan je aangeven wanneer je het wil ophalen.
December, de mooiste tijd van het jaar is tijd met elkaar. Kerstmis vier je niet alleen maar met vrienden en familie om je heen. Alleen dit jaar zul je wat creatiever moeten zijn in het samenstellen van je gezelschap aan de kerstdis. Wellicht wat kleiner maar De Pastabar gaat er voor zorgen dat je in deze bijzondere tijden toch ultiem kunt genieten van elkaar, van de kerstsfeer, van de mooie herinneringen en van het bereiden van een heerlijk 4 gangen kerstmenu thuis.
Kerst vieren met de Pastabar thuis
Laat de Pastabar dit jaar je feestelijke Kerstdis in een handomdraai omtoveren tot een Italiaans culinair feestje – zonder alle voorbereidingen, het enige wat je nodig hebt is een oven en een pannetje warm water! Maak het jezelf gemakkelijk: de Pastabar heeft aan alles gedacht.
Een 4-gangenmenu compleet voorbereid met bijpassende garnituren. Naar wens uit te breiden.
Met een duidelijke instructie en een aantal simpele handelingen creëer je als ‘chef-kok de la Maison’ een fantastisch kerstmenu voor je gasten.
Voor de kinderen hebben we een speciaal ‘Bambini menu’ wat ze zelf kunnen klaar maken. Compleet met koks-muts!
Hoe werkt het:
1. Je kiest hieronder het menu voor het aantal personen dat je wenst, en de dag dat je je bestelling wil komen ophalen.
2. We bellen je om af te spreken wanneer je op de dag zelf je bestelling kunt komen afhalen.
3. Je komt op het afgesproken tijdstip en dag je menu box met je complete bestelling afhalen.
4. Wij wensen je een hele smakelijke, gezellige en zorgeloze kerst!
Kerstmenu
4-gangen, € 37,50
Feestelijke amuse om mee te starten

voorgerecht
Corvina:
Gemarineerde witvis met citrus limoncello dressing, bottarga & radicchio
Gemarineerde witvis met citrus limoncello dressing, bottarga & radicchio

tussengerecht
Ravioli ricotta e limone:
Homemade ravioli gevuld met ricotta, pistache & granaatappel
Homemade ravioli gevuld met ricotta, pistache & granaatappel

hoofdgerecht
Anatra confit:
Gekonfijte eendenbout met gerookte knoflookjus, snijboon en hasselbeck aardappel
Gekonfijte eendenbout met gerookte knoflookjus, snijboon en hasselbeck aardappel

nagerecht
Martini Misu:
Tiramisu ‘Espresso Martini’ met kahlua en licor 43
Tiramisu ‘Espresso Martini’ met kahlua en licor 43
Kerstmenu Vega
4-gangen, € 37,50
Feestelijke amuse om mee te starten

voorgerecht
Melanzane:
Gegrilde aubergine, parmezaan en basilicum
Gegrilde aubergine, parmezaan en basilicum

tussengerecht
Ravioli ricotta e limone:
Home made ravioli gevuld met ricotta, pistache & granaatappel
Home made ravioli gevuld met ricotta, pistache & granaatappel

hoofdgerecht
Zucca:
Pompoen met gerookte knoflookjus, snijboon en hasselbeck aardappel
Pompoen met gerookte knoflookjus, snijboon en hasselbeck aardappel

nagerecht
Martini Misu:
Tiramisu ‘Espresso Martini’ met kahlua en licor 43
Tiramisu ‘Espresso Martini’ met kahlua en licor 43
Kerstmenu Bambini
3-gangen, € 15,- (incl. koksmuts)
voorgerecht
Pomodori:
Italiaanse tomatensoep
Italiaanse tomatensoep

hoofdgerecht
Doe het zelf – pizza:
Maak je eigen pizza met de topping die jij lekker vindt
Tip!
Ook lekker op de Green Egg
Maak je eigen pizza met de topping die jij lekker vindt
Ook lekker op de Green Egg

nagerecht
Nutella crostata:
Stukje taart met chocolade en M&M`s
Stukje taart met chocolade en M&M`s